Küçük Göl Kır Bahçesi

Küçük Göl Kır Bahçesi

Küçük Göl Kır Bahçesi, 600 kişilik alanın üstünü tamamen kapatarak, yağmur riskini ortadan kaldırmış ve 2019 sezonunda rüya gibi bir düğün için bembeyaz tasarlanmış yenilikleriyle sizlere hizmet vermeye devam etmektedir.

Küçük Göl Kır Bahçesi

 Sıcak mevsimlerde en çok tercih edilen düğün organizasyonlarının başında kır düğünü geliyor. Havaların ısınması ve doğanın yeşile bürünmesiyle birlikte açık hava düğünlerine sıklıkla davet edilmeye başlıyoruz. Kır düğünleri samimi bir ortam yaratılması, davetlilerin hoşça vakit geçirmesi ve güzel havalarda açık havanın tadının çıkarılması gibi avantajlar sunuyor.

Geleneksel düğünlerde konuklar daha çok masada ağırlanır ve yemekli bir düğünse, davetliler masalarında yemek servisini beklerler. Gelin ve damat da bu sırada masaları dolaşarak tebrikleri kabul eder. Tebriklerin ardından düğün müzikleriyle birlikte eğlence başlar.

Bu geleneksel havayı bozmak isteyen kimi çiftler, kır düğünü düzenleyerek davetlilerine farklı bir kutlama düzenliyor. Eğer siz de bir kır düğünü düzenlemeyi düşünüyorsanız, gelin iyi bir kır düğünü organizasyonu için neler gerekiyor bize ulaşın birlikte herşeyi tasarlıyarak sizleri en güzel gününüze hazırlayalım.

Küçük Göl Kır bahçesi doğa manzarasının güzelliğiyle birlikte en güzel gününüzde yanınızda olmaktan gurur duyar . Hizmete girmiş olduğumuz 2012 yılında görmüş olduğumuz ilgiden dolayı çok mutluyuz. Küçük göl Kır bahçemizde Yeşil ile beyazın muthiş birleşimi , ferah ortamı , müsait araç park alanı , ciddi duruşu ve temizliği ile sizlere en iyi hizmeti sunmaya çalışmaktayız.

Şimdiye kadar düzenlemiş olduğumuz organizasyonlarda takdir toplamamız bizi sevindiriyor ve bu güçle hergün daha yeni fikirlerle özel gününüze artı güzellikler katmak yolunda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz